EVENIMENTUL TĂU A FOST ANULAT? NOI TOT VREM SĂ NE ASOCIEM!

DESCOPERĂ OFERTELE NOASTRE*

3X

ACOPERIM TOTUL
ÎN CIOCOLATĂ ȘI NAPOLITANĂ

5-15 autocolante(pentru o suprafață de 20m2 )

3 afișe ROM Buzz mari

5 postări de paginile ROM de social mediaVrem să cioco-napolitanizăm locația principală a evenimentului ca să fim siguri că ROM Buzz sare în ochi. Nu știi ce înseamnă „cioco-napolitanizare"? E simplu, vrem să acoperim totul în ciocolată și napolitană, în autocolante, bineînteles, nu în ciocolată adevărată. Îți respectăm evenimentul, așa că dacă putem cioco-napolitaniza orice, chiar și părți din arenă, stadion, sala de concerte, parc, câmp, s-au oriunde s-ar ține, toate sunt eligibile atât timp cât putem să le decorăm cu autocolante.


Nu în ultimul rând, înțelegem importanța de a deveni memorabili pentru public - de aceea vă putem oferi până la 5 postări pe profilurile noastre de socializare. A obține noi fani este întotdeauna o provocare, nu? De asemenea, știm importanța unor recuzite precum trofee, cupe, costume, așa că intenționăm să acoperim și pe acestea.

3X

CE-I AL TĂU,
E ȘI AL NOSTRU!

3-5 autocolante(pentru o suprafață de 10m2 )

2 postere imense ROM Buzz

3 postări pe paginile ROM de social mediaNapolitana ROM Buzz e atât de bună încât... totul merge transformat în ciocolată și napolitană. Promitem că dăm un aer nou acestei ediții a evenimentului tău! Vrei un autobuz care să arate ca ROM Buzz? Perfect, îl facem să arate modern, ca în 2020. Evenimentul se întâmplă pe terenul de golf? Facem mașinuțele să semene cu ROM Buzz. Ai o cameră plină de supereroi? Imaginați-vă că vor face echipă cu ROM Buzz Man și aventurile sale incredibil de gustoase.


Îmbrăcate în noile haine ROM, toate aceste detalii sar mai bine în ochi, mai ales că evenimentele nu sunt tocmai populate! Corturi, zona de lounge, colțuri special amenajate, toate sunt eligibile, atât timp cât putem sa le decoram cu autocolante.


Oferim si vizibilitate pe rețelele sociale, vă promovam evenimentul prin 3 postări pe canalele noastre sociale.

3X

BUCURĂ-TE DE CELE MAI
DELICIOASE GUSTĂRI GRATIS!

PÂNĂ LA

Costum de hostesă ROM Buzz

Un poster ROM Buzz

O postare de social mediaToți am rămas cu un gust amar dupa anularea tuturor evenimentelor mari de anul acesta. Dar am vrea sa îndulcim putin lucrurile! Oferim o ofertă delicioasă oricărui eveniment, bineînțeles ținând cont de termeni și condiții: o napolitana ROM Buzz, în schimbul oricarui bilet la evenimentul pe care a trebuit să îl anulați. Tare, nu?


* Pachetele noastre sunt menite să ofere un sprijin simbolic organizatorilor de evenimente care au trebuit să anuleze edițiile din acest an. Din cauza constrângerilor bugetare, avem un număr limitat de 9 pachete disponibile. Se aplică termeni și condiții.